0700 17 317
Гореща линия за поръчки

Алуминиева дограма от „Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев – какво трябва да знаем

Алуминиевата дограма е доказала във времето своята практичност и функционалност. Ако сте се спрели на този вариант, за да остъклите прозорци или врати, ето какво трябва да знаете. Ние от „Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев работим с българския лидер в производството на първокласни алуминиеви профили Etem. Компанията изнася продукция и за световния пазар, като артикулите ѝ са признати, заради разнообразието от системи, които изработват, и много добрите топлоизолационни качества на продуктите. Всички алуминиевите профили с марката Etem са сертифицирани по международните стандарти. Ето защо избрахме да работим с този партньор. Те са особено подходящи за интензивна употреба, могат да бъдат изработени в многообразие от цветове и дизайн.

Характерно за тях е отличното съотношение между използван алуминий и перфектна структурна стабилност. Профилите са леки, затова не натежават, а в същото време са подсилени именно в точките, които понасят ежедневно най-голямо напрежение.

„Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев гарантира качество и дълготрайност

Опциите за алуминиева дограма, които ние предлагаме, наистина са много, но тук ще споменем само някои характеристики, с които трябва да се съобразите, когато избирате продукти от портфолиото ни. Всички модели показват изключителни топлоизолационни качества. Ние ще Ви предложим оптимално решение в зависимост от предназначението на дограмата – дали ще бъде поставена в жилищни или работни помещения, дали се касае за отваряеми или статични външни или вътрешни прозорци и врати или други специфични варианти.

Избирате профили с прекъснат термостат, а също и начин на отваряне – обикновено, двуплоскостно отваряне, паралелно плъзгане, отваряне на горна и долна хоризонтална ос, отваряне навътре или навън, отваряне от типа хармоника. Ние от „Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев можем да Ви консултираме, за да се ориентирате към оптимално решение за Вашите специфичните изисквания. Ще направим заедно преценка каква да е дебелината и дизайна на профила (например, дали да бъде заоблен). Ще Ви покажем и иновативната дренажна система на профилите, която осигурява отлична топло и хидроизолация. Потърсете ни!