0700 17 317
Гореща линия за поръчки

Как да изберем подходящи интериорни врати от „Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев

При изпипването на стотиците детайли в процеса на обзавеждане на дома, офиса, хотела, хората често пренебрегват или омаловажават избора на интериорни врати. Ние от Елегант ЛТ с управител Любомир Тачев ще очертаем няколко съществени пункта, които ще Ви улеснят.

Избор на Интериорни Врати с Елегант ЛТ – Любомир Тачев

Интериорните врати са онзи първостепенен детайл, който придава цялост на помещението, показва неговия стил и характер. Те не са подробност, а завършващ дизайнерски щрих, който допълва елегантността на всяка стая. Добре подбраната интериорна врата може да създава оптическа илюзия за по-голяма мащабност на помещението, може да служи и като проводник на допълнителна светлина и така да променя възприятията за пространството.

Изборът на подходящата интериорна врата не е никак лесен, заради огромното разнообразие на модели, покрития, форми и материали на пазара, но с няколко насоки ще бъдете много по-подготвени.

Защо да изберем интериорните врати от „Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев

На първо място изберете дизайн, който да се съчетава с останалото обзавеждане и цветовата комбинация на стаята. Интериорната врата не бива да се слива, тя трябва да е акцент в помещението. Стандартните врати могат да бъдат много красиви при подходящо цветово съчетание с дизайнерското решение на стаята. Може да избирате врати с надстройка или двукрили. Последните се нуждаят от повече пространство, защото не бива интериорната врата да е прекалено голяма и при отваряне да закрива част от помещението.

Интериорните врати с разнообразни стъкла също носят елегантност, уголемяват оптично размерите на стаята и предизвикват въображението. С тях може да се експериментира, но трябва да знаете, че не са подходящи за помещения като тоалетни, спални, бани, доколкото те предполагат по-голяма степен на уединение.

Безспорно вратите от масивно дърво са синоним на лукс, изисканост и добър вкус, но цената им е по-висока. Могат да бъдат и олекотени – кухи, а може да се спрете и на PVC или плексиглас. Съобразете материала на интериорната врата и с нуждата от шумоизолация на помещението, ако то е предназначено за почивка, например. Специалистите от Елегант ЛТ под ръководството на Любомир Тачев са насреща за повече насоки.