0700 17 317
Гореща линия за поръчки

Garitage park и „Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев създават оазис в градската среда

Ние от Елегант ЛТ с управител Любомир Тачев винаги сме били водени от идеята, че атрактивната, функционална и красива среда е един от признаците на високо качество на живот. Градската среда у нас е натоварена традиционно с представата за социалистическо строителство, хаотични екстериорни решения, презастроеност и фасади, които няма как да възхитят естетическите ни възприятия. Затова нашата основна мисия през годините беше да създаваме елегантен краен продукт, красота, съчетана с практичност, но и най-важното – дълготрайност.

Garitage Park – Елегант ЛТ – Любомир Тачев

Това е причината да приемем предизвикателството и да участваме в уникалния проект „Гаритидж парк София“ – мащабен бизнес и жилищен комплекс, разположен на впечатляващите 167 000 m2. Проектът включва изграждане на офиси и жилищни сгради в пространство, споделено със супермаркет, кафенета, ресторанти, спортни зали, спортен център с басейн, основно училище за над 500 деца и паркова среда с детски и спортни площадки и езеро.

„Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев – качествено изпълнение без компромиси

Нашите квалифицирани, дългогодишни специалисти бяха ангажирани в изграждането на окачена фасада и поставянето на първокласна дограма на Офис 2 от проекта. Мащабите на този проект, както и заложената елегантност на бизнес сградите изискваше изключително внимание и подход към детайлите, за да се получи безкомпромисен, изящен краен ефект и абсолютна симбиоза между сградите с различно предназначение в обекта.

Нашето участие в този иновативен, модерен и комплексен проект продължи с ангажимента да поставим висококачествена алуминиева дограма Reynaers Aluminium – Белгия в половината жилищни къщи и блокове в комплекса. Трудно можете да си представите мащабите и концентрираните усилия, които вложихме, за да извършим професионално и изпипано възложените ни дейности, но споделяме успеха си с Вас, защото се гордеем от крайния резултат и от перфекционизма на екипите ни. Това сме ние от Елегант ЛТ под ръководството на Любомир Тачев – приемаме да работим с фиксирани крайни срокове, неуморно и с гарантирано добър краен продукт, защото вярваме, че доверието на клиентите ни е на първо място.