0700 17 317
Гореща линия за поръчки

PVC дограма от „Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев – някои основни правила при избора

Ние от „Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев държим на високото качество, първокласна изработка и дълготрайност на PVC дограмата, която Ви предлагаме. Ето защо избрахме да работим с доказания иноватор в сферата на производство на PVC профили VIVA Plast. Артикулите на немската компания са разработени съвместно с инженери от немския научен институт в Розенхайм.

Отличителните характеристики на тези профили са много – те се произвеждат с особена грижа за околната среда и човека, затова са безоловни. Преминали са комплексни изпитания, които показват, че устойчивостта им е отлична. Издържат и се представят много добре при температурни амплитуди от порядъка на -10° С до 35° С, а допълнително поставеният TPV уплътнител гарантира, че дограмата не се деформира при температурни аномалии между -50° С до 70° С.

Вариациите на тези първокласни PVC профили са много – избирате Вашата дограма с разнообразни цветове, включително и различни имитации на дърво, елегантни дизайни и не на последно място – колко камерна да бъде. Ние Ви предлагаме 3, 4, 5 и 6-камерни профили за прекрасна звуко- и топлоизолация. Това са международно сертифицирани артикули.

„Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев – съвършена изработка и доказан ефект

Допълнително преимущество на всички профили на VIVA Plast e фактът, че те са негорими и така спират разпространението на огън. Високата им устойчивост на екстремни климатични условия, богатството от възможности за съчетаване с различни архитектурни решения, първокласната им изработка, ги правят наистина добро решение за жилищни, обществени и бизнес сгради.

Имате много опции – стъклопакетите могат да бъдат съставени от разнообразни стъкла, а също и да бъдат затворени с аргон (газ), което повишава неимоверно шумо- и топлоизолационните характеристики на дограмата. В зависимост от индивидуалните специфики на мястото, можете да избирате различни варианти за отваряне на прозорците, включително и в двете равнини.

Модерни, семпли и елегантни, профилите на „Елегант ЛТ“ – Любомир Тачев са изключително функционални и с доказана дълготрайност, която възвръща много бързо Вашата инвестиция. А ние гарантираме, че ще извършим първокласен и прецизен монтаж.